Reol lavet efter Kundens anvisninger om forskellige størrelser på rummene i reolen

Lidt Om Mig :-)

 

TMandens Lille Værksted 2020  CVR.nr. 41062991

 

Er kulminationen på en hobbyvirksomhed der startede op i 2010, uden noget egentligt navn men med en klar holdning til at aftaler er til for at blive holdt og kvaliteten skal være i orden, og med egen hjemmeside, hvor man kunne se de opgaver der er blevet lavet igennem årene. Igennem de 10 år der er gået inden springet blev taget til at danne et egentligt firma i 2020, som har fået navnet TræMandens Lille Værksted, forkortet til TMLV, er der udviklet en række produkter som jeg kan tilbyde at lave, i 2010 startede det hele med et indvendigt bur som senere blev solgt til brug for Chinchillaer.

Der er siden sket en rivende udvikling og bredden i de produkter der kan tilbydes er vokset, så nu laves der følgende:

Volierer (primært inde volierer der er større end det man normalt kan købe)

Bure

Fødekasser til hunde

Terrarium

Montrer (til brug for modeller og til forretnings udstillinger)

Radiatorskjulere i flere forskellige designs

Indbyggede vægreoler

Slagbænke

Diverse reoler

Borde i massivt egetræ

El-skabe

Og der kommer hele tiden nye produkter til………

Det som alle disse produkter har tilfælles, er at de tilbydes på de mål som du har brug for, og prisen regnes derfor også ud efter Dine ønsker til opgaven.

Da Min holdning er at en aftale er en aftale, kan det ske at der er ventetid før jeg kan tage en opgave ind og starte på den. Da jeg ikke ønsker at give en tidsplan for opgaven uden at kunne holde den, selvfølgelig kan der være utilsigtede hændelser som sygdom og en maskine der bryder ned, men da dette heldigvis mere er undtagelsen end reglen, holder tidsplanerne og folk får løst deres opgaver i den rækkefølge de henvender sig. Om mig selv kan jeg oplyse at jeg er uddannet Tømrer/Snedker gik i lære da jeg var 16 år og har på nuværende tidspunkt samlet 30 års erfaring fra mit fag.

God dag

Med venlig hilsen

Fin

 

Hvis Du bygger modeller og mangler en model eller montre så er du velkommen til at besøge min anden hjemmeside: www.orlogs-modeller.dk